Garageportar

Att ha ett garage att ställa in bilen i är en lyx som man kan njuta av dagligen. För att garaget ska vara smidigt att använda fyller garageporten en viktig funktion. En garageport ska vara tät, vädertålig, inbrottssäker, gärna harmoniera utseendemässigt med den övriga bostaden och sist men inte minst vara lätt att öppna och stänga.

Garageportar med motor

För maximal bekvämlighet utrustas många garageportar idag med motor. En garageport med motor gör att garageporten håller längre då öppning och stängning sker kontrollerat och mjukt istället för med handkraft.
Öppning och stängning av garageporten sköts med en enkel fjärrkontroll som gör att man bekvämt kan sitta kvar i bilen, klicka på kontrollen och vänta tills garagedörren automatiskt öppnas. Man behöver inte kliva ur bilen i regnväder, mörker eller snö och bända med ett handtag som kärvar eller använda sig av nycklar som krånglar i kylan.

Belysning och inbrottssäkerhet

Till garageportar med motor kan man koppla belysning som tänds när man kommer hem för extra trygghet och bekvämlighet. Belysningen kan också med hjälp av rörelsedetektor programmeras att tändas då någon närmar sig, vilket avskräcker från inbrottsförsök. För att försvåra inbrott ytterligare är garageportarna försedda med inbrottsskydd som gör att garageporten blir extremt tung att bryta upp.

Många varianter och stilar

Snygga och smakfulla garageportar finns i många olika stilar och format för att passa alla smaker, hus och garagemått. Det är lätt att hitta garageportar online och få information om funktion, mått och montering. Med en trygg, enkel och snygg garageport kan man problemfritt njuta lite extra av både bil- och garageägande i många år framöver.